Alles over zakelijk glasvezel

Gakijken - zakelijk glasvezelHeeft u altijd al alles willen weten over zakelijk glasvezel, dan is deze tekst voor u geschreven. Het kan zijn dat u hier puur uit interesse wat meer over wilt weten, maar meer waarschijnlijk is het dat u voor uw bedrijf eens nader onderzoek wilt doen naar zakelijk glasvezel. Hoe dan ook, deze tekst zal het u uit gaan leggen. Zakelijk glasvezel is een type kabel dat wordt gebruikt om internet in de meest optimale condities naar bedrijven te krijgen. Op het moment dat u een connectie met internet wilt, zijn er meerdere opties. Deze optie heeft als voordeel razendsnel te zijn. De opkomst van het glasvezelnetwerk in Nederland is werkelijk als een speer gegaan. Nog een jaar of tien geleden had nog niemand er echt van gehoord. Nu begint het langzaam maar zeker de standaard te worden. Er moet echter nog wel veel gebeuren wil dit ook daadwerkelijk het geval zijn. U kunt zo’n pionier zijn die niet bang is voorop te lopen en de groep concurrenten mee te nemen. Het goed bekendstaande bedrijf DSD verzorgt het voor u. In zekere zin zijn wij ook zo’n pionier ten opzichte van onze concurrenten. Al sinds de vorige eeuw, meer precies sinds 1997, zijn wij in de markt actief. Het zakelijk glasvezel is iets wat er sinds kort bij is gekomen. Wij proberen zoveel mogelijk via ons bedrijf klanten hun glasvezelverbinding op te laten zetten zodat wij de kosten ook voor andere klanten laag kunnen houden. Vraagt u maar eens een offerte bij ons op, dan zult u het allemaal met eigen ogen kunnen zien. Zo’n offerte voor zakelijk glasvezel is geheel vrijblijvend. Het verplicht u verder tot niets. U bent ook na het opvragen ervan vrij te gaan en staan waar u maar wilt. U bent ons in ieder geval niets verschuldigd.

Uitgebreid netwerk van zakelijk glasvezel

Bij het gebruikmaken van zakelijk glasvezel is het belangrijk een zo groot mogelijk netwerk te hebben. Dat zorgt er immers voor dat u op iedere plek internet kan ontvangen. Wat u niet wilt hebben, is dat de verbinding er steeds uitligt. Dan is het immers al met al knap waardeloos. Wij zorgen er dan ook voor dat dit niet gebeurt. Onze klantenservice helpt u, mocht er toch sprake zijn van een probleem. Ons netwerk met zakelijk glasvezel bestaat uit de volgende aanbieders:

  • KPN Wholesale
  • Ziggo zakelijk
  • Tele2 Wholesale
  • Eurofiber
  • Unet

Wij kopen in wezen zakelijk glasvezel in van deze grote bedrijven. Omdat wij veel in één keer afnemen, krijgen we standaard bepaalde kortingen. Die berekenen we door in de prijs aan u, met uiteraard een kleine verdienmarge. Zo zit ons verdienmodel in elkaar. U profiteert op uw beurt weer van fraaie kortingen. Bestelt u uw zakelijk glasvezel rechtstreeks bij een van deze leveranciers, dan heeft u geen extra korting. Dat is jammer, want dan loopt u geld mis. En in deze tijd van economische neergang is het wel erg zonde te veel te betalen voor allerlei diensten. U wilt natuurlijk uw kosten zo gering mogelijk maken en dat begrijpen we. Heeft u nog vragen over dit aspect of over wat anders? Aarzel dan niet contact met ons te zoeken. Op onze site staan de gegevens daartoe, zoals een telefoonnummer (zonder extra kosten). Belt u daar maar eens mee, dan zult u onze vriendelijke medewerkers aan de lijn krijgen. Zij helpen u binnen een mum van tijd met datgeen wat u wenst. Niet voor niets zeggen wij: de klant is koning. En wij menen het ook echt! U bent de baas over welke producten en diensten uiteindelijk geleverd moeten worden.

Landelijke projecten

Niet alleen leveren wij zakelijk glasvezel aan zakelijke organisaties, we zijn soms ook betrokken bij de aanleg van diverse projecten door geheel Nederland. Meestal gaat het om lokale of regionale projecten. Het zijn initiatieven die in deze gebieden genomen worden voor het aanleggen van zakelijk glasvezel. Door de vraag van bijvoorbeeld verschillende gemeentes te bundelen is het vaak mogelijk om kosten ver onder de normale marktprijs te realiseren. De bedrijven die zakelijk glasvezel leveren willen immers maar wat graag zo’n grote klant binnenhalen. Zij gaan daarbij zo ver als het absolute minimum qua prijs. Bedacht moet daarbij worden dat een bedrijf dat zakelijk glasvezel levert natuurlijk ook te maken heeft met veel concurrenten. Gaat hij niet in zee met het project, dan doet iemand anders dat wel. Alleen al om de concurrent te slim af te zijn is het dus zaak een project voor zakelijk glasvezel binnen te halen voor de neuzen van de concullega’s. U profiteert hiervan door prijzen die op een minimum aan kosten voor u liggen. Voorbeelden van projecten die op deze manier mede door ons gerealiseerd zijn, zijn Citynet Amsterdam, Glasvezel Eindhoven en Breedband Helmond en Deurne. Allemaal voorbeelden van een succesvolle samenwerking op regionaal of lokaal niveau. Overweegt u als publieke instantie dus zakelijk glasvezel te nemen, dan is het lonend even contact met ons op te nemen. Wij kunnen de laagste prijs voor u bedingen. Voor meer informatie neemt u gerust contact op. Bel ons even, en u weet gelijk waar u aan toe bent. Wij hebben nummers voor algemene informatie, maar ook een voor support. Bent u een bestaande klant en heeft u een probleem met uw zakelijk glasvezel, dan moet u dit nummer bellen. Op onze homepage staat een en ander duidelijk aangegeven. Laat ons uw nieuwe partner zijn!